print

Vergoeding zorghotel

Wanneer u of uw geliefde een operatie achter de rug heeft, kan het een optie zijn om tijdelijk in een zorghotel te verblijven. Dit is een professionele omgeving waar u de hele dag door de nodige zorg ontvangt, maar dan met de gemakken van thuis. Hierdoor hoeft u geen zorgen te maken en kunt u zich volledig richten op uw herstel. Het is een vorm van zorg die momenteel erg populair is. Dit is dan ook de reden waarom steeds meer mensen kiezen om een aantal nachten te blijven wanneer bijvoorbeeld de mantelzorger even niet beschikbaar is.

Het is belangrijk om een duidelijk beeld te krijgen van de vergoedingen die u kunt verwachten voor het zorghotel. Hieronder staan een aantal punten op een rij om u te helpen in uw keuze. Bij het lezen is het belangrijk om uw persoonlijke situatie goed voor ogen te houden. Twijfelt u? Of hebt u nog specifieke vragen? Dan is het verstandig een gesprek te voeren met uw eigen zorgverzekeraar of specialist.

Vergoedingen Zorghotel

Let op: Alle vergoedingen in de tabel zijn van toepassing wanneer u naar een gecontracteerde zorginstelling gaat. Gaat u naar een zorgverlener waar de zorgverzekeraar andere afspraken mee gemaakt heeft, dan kan de dekking anders uitvallen.

Bovengenoemde premies kunnen afwijken van de daadwerkelijke kosten. Controleer altijd de meest recente voorwaarden en premie voordat u een zorgverzekering afsluit.