print

Vergoeding osteopathie

Bewegen is iets wat voor velen vanzelfsprekend is en wij denken er daarom meestal niet bij na. Dit verandert zodra u pijn of andere ongemakken ervaart. Pijn is een nuttig signaal dat ons waarschuwt voor gevaarlijke situaties. Het doet ons focussen op datgene waarmee we bezig zijn of wat er eventueel mis is met ons. De situatie verandert echter wanneer u met een aandoening zit die maar niet over wil gaan. Het kan er voor zorgen dat u zich beperkt voelt in uw dagelijks leven. Osteopathie kan hierin verlichting bieden.

Vergoedingen Osteopathie

Let op: Alle vergoedingen in de tabel zijn van toepassing wanneer u naar een gecontracteerde zorginstelling gaat. Gaat u naar een zorgverlener waar de zorgverzekeraar andere afspraken mee gemaakt heeft, dan kan de dekking anders uitvallen.

Bovengenoemde premies kunnen afwijken van de daadwerkelijke kosten. Controleer altijd de meest recente voorwaarden en premie voordat u een zorgverzekering afsluit.

Het is het belangrijk om een duidelijk beeld te krijgen van de vergoedingen die u kunt verwachten voor osteopathie. Hieronder staan een aantal punten op een rij om u te helpen in uw keuze. Bij het lezen is het belangrijk om uw persoonlijke situatie goed voor ogen te houden. Twijfelt u? Of hebt u nog specifieke vragen? Dan is het verstandig een gesprek te voeren met uw eigen zorgverzekeraar of specialist.