print

Vergoeding manuele therapie

Het moderne leven vraagt om een balans tussen werk en ontspanning. De meeste mensen doen aan een sport om zo hun gezondheid op peil te houden. Wanneer bewegen niet meer zo gemakkelijk gaat, kunnen dagelijkse handelingen een uitdaging zijn. Manuele (fysio)therapie kan hierbij een eerste stap zijn naar verlichting. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar de oorzaak van het probleem, maar ook hoe andere klachten voorkomen kunnen worden. Zo leert u uw lichaam beter kennen.

Wanneer u behandeld wordt door een manueel therapeut wilt u weten of dit vergoed wordt. Hieronder hebben wij dit per verzekering op een rij gezet. Bij het lezen is het belangrijk om uw persoonlijke situatie goed voor ogen te houden. Twijfelt u? Of hebt u nog specifieke vragen? Dan is het verstandig een gesprek te voeren met uw eigen zorgverzekeraar of specialist.

Vergoedingen manuele therapie

Let op: Alle vergoedingen in de tabel zijn van toepassing wanneer u naar een gecontracteerde zorginstelling gaat. Gaat u naar een zorgverlener waar de zorgverzekeraar andere afspraken mee gemaakt heeft, dan kan de dekking anders uitvallen.

Bovengenoemde premies kunnen afwijken van de daadwerkelijke kosten. Controleer altijd de meest recente voorwaarden en premie voordat u een zorgverzekering afsluit.