print

Vergoeding homeopathie

Er is in de afgelopen jaren steeds meer aandacht gekomen voor gezonder leven. Er zijn op dit moment veel televisieprogramma’s en boeken die uitgebreid de voordelen uitleggen van biologisch eten en op een natuurlijke wijze leven. Hierbij staat het vertrouwen centraal dat het menselijk lichaam zichzelf kan onderhouden en genezen. Homeopathie is een populaire, alternatieve geneeskunde waar veel mensen de voordelen van ervaren in hun dagelijks leven. De middelen en behandelingen zijn gebaseerd op natuurlijke processen en dus in principe niet schadelijk.

Hierdoor is het belangrijk om een duidelijk beeld te krijgen van de vergoedingen die u kunt verwachten voor homeopathie. Hieronder staan een aantal punten op een rij om u te helpen in uw keuze. Bij het lezen is het belangrijk om uw persoonlijke situatie goed voor ogen te houden. Twijfelt u? Of hebt u nog specifieke vragen? Dan is het verstandig een gesprek te voeren met uw eigen zorgverzekeraar of specialist.

Vergoedingen Homeopatie

Let op: Alle vergoedingen in de tabel zijn van toepassing wanneer u naar een gecontracteerde zorginstelling gaat. Gaat u naar een zorgverlener waar de zorgverzekeraar andere afspraken mee gemaakt heeft, dan kan de dekking anders uitvallen.

Bovengenoemde premies kunnen afwijken van de daadwerkelijke kosten. Controleer altijd de meest recente voorwaarden en premie voordat u een zorgverzekering afsluit.