print

Vergoeding haptotherapie

Naast een gezond lichaam, is een gezonde geest net zo belangrijk. Mensen ervaren dagelijks veel emoties. Deze kunnen positief zijn, maar ook negatief zijn. Negatieve gevoelens kunnen zelfs gevolgen hebben voor uw fysieke gezondheid. Haptotherapie helpt u om uw gevoelens beter te begrijpen. Door bewust te zijn van uw emoties en de invloed daarvan op het lichaam, krijgt u meer zelfvertrouwen en plezier in het leven.

Vergoedingen Haptotherapie

Let op: Alle vergoedingen in de tabel zijn van toepassing wanneer u naar een gecontracteerde zorginstelling gaat. Gaat u naar een zorgverlener waar de zorgverzekeraar andere afspraken mee gemaakt heeft, dan kan de dekking anders uitvallen.

Bovengenoemde premies kunnen afwijken van de daadwerkelijke kosten. Controleer altijd de meest recente voorwaarden en premie voordat u een zorgverzekering afsluit.

Het is belangrijk om een duidelijk beeld te krijgen van de vergoedingen die u kunt verwachten voor haptotherapie. Hieronder staan een aantal punten op een rij om u te helpen in uw keuze. Bij het lezen is het belangrijk om uw persoonlijke situatie goed voor ogen te houden. Twijfelt u? Of hebt u nog specifieke vragen? Dan is het verstandig een gesprek te voeren met uw eigen zorgverzekeraar of specialist.