print

Vergoeding gehoorapparaten

Naast ons zien is horen een van de belangrijkste zintuigen. Dankzij gehoor kunnen we niet alleen met andere mensen praten of muziek luisteren, maar we zijn ook bewust van mogelijke gevaren in onze omgeving. Wanneer uw gehoor aangetast is door ziekte of ouderdom, kan het van grote invloed zijn op uw dagelijks leven. Een van de meest voorkomende hulpmiddelen zijn gehoorapparaten.

Hierdoor is het belangrijk om een duidelijk beeld te krijgen van de vergoedingen die u kunt verwachten voor het gehoorapparaten. Hieronder staan een aantal punten op een rij om u te helpen in uw keuze. Bij het lezen is het belangrijk om uw persoonlijke situatie goed voor ogen te houden. Twijfelt u? Of hebt u nog specifieke vragen? Dan is het verstandig een gesprek te voeren met uw eigen zorgverzekeraar of specialist.

Vergoedingen Gehoorapparaten

Let op: Alle vergoedingen in de tabel zijn van toepassing wanneer u naar een gecontracteerde zorginstelling gaat. Gaat u naar een zorgverlener waar de zorgverzekeraar andere afspraken mee gemaakt heeft, dan kan de dekking anders uitvallen.

Bovengenoemde premies kunnen afwijken van de daadwerkelijke kosten. Controleer altijd de meest recente voorwaarden en premie voordat u een zorgverzekering afsluit.