print

Vergoeding acupunctuur

In de loop der eeuwen heeft de mens verschillende manieren bedacht om gezond te blijven en klachten te behandelen. Sommige methoden worden veel gebruikt door de medische wetenschap, maar er zijn ook methoden die uitgaan van andere ideeën en tradities. Een van de methoden is acupunctuur. Dit is een behandeling die stamt uit de traditionele Chinese geneeskunde. Gebruikers ervaren een goed gevoel en merken een vermindering van hun klachten.

Vergoedingen acupunctuur

Let op: Alle vergoedingen in de tabel zijn van toepassing wanneer u naar een gecontracteerde zorginstelling gaat. Gaat u naar een zorgverlener waar de zorgverzekeraar andere afspraken mee gemaakt heeft, dan kan de dekking anders uitvallen.

Bovengenoemde premies kunnen afwijken van de daadwerkelijke kosten. Controleer altijd de meest recente voorwaarden en premie voordat u een zorgverzekering afsluit.

Voor wie acupunctuur wil ondergaan is het belangrijk om een duidelijk beeld te krijgen van de vergoedingen die u kunt verwachten. Hieronder staan een aantal punten op een rij om u te helpen in uw keuze. Bij het lezen is het belangrijk om uw persoonlijke situatie goed voor ogen te houden. Twijfelt u? Of hebt u nog specifieke vragen? Dan is het verstandig een gesprek te voeren met uw eigen zorgverzekeraar of specialist. Voor details over vergoedingen voor acupunctuur kunt u de tabel hieronder bekijken. Zo kunt u makkelijk zien welke verzekeraar het beste bij u past: